praszamy na celebrację wyjątkowego święta miłości w Restauracji Arté. Walentynkowe propozycje autorstwa Szefa Kuchni Rafała Durki zachwycą bogactwem zniewalających smaków i aromatów. Kuszące pięciodaniowe menu dopełnią wyselekcjonowane wina, idealnie podkreślające smak nieprzyzwoicie smacznych potraw.


Menu degustacyjne z winami

AMOUSE BOUCHE
Niespodzianka i kieliszek Prosecco

PRZYSTAWKA
Przegrzebki, sos szafranowy i kieliszek wina białego

ZUPA
Krem z borowików, dynia duszona w maśle, słodka śmietana tymiankowa z solą morską, tosty

DANIE GŁÓWNE
Kacza pierś, purée z buraków, brukselka z romanesco duszone w maśle, sos z ciemnego piwa Colberg i kieliszek wina czerwonego

DESER
Zapieczone ciastko czekoladowe z belgijską płynną czekoladą, sos ze świeżych truskawek


Zapraszamy zakochanych od 14 do 18 lutego do Restuarcji Arté na nieśpieszne rozmowy przy winie w wyjątkowych wnętrzach. Sprawimy, aby ten wieczór był niezapomniany!

Cena: 140 PLN/os.

Prosimy o rezerwację stolików pod numerem telefonem: 94 35 55 700.

Adres: Diune Hotel***** & Resort, ul. Sułkowskiego 4C, 78-100 Kołobrzeg (wjazd od ul. Morawskiego).