×

Ostrzeżenie

Nie powiodło się załadowanie pliku XML.
Tego domagali się kołobrzeżanie. Ich prośba, która miała swoje uzasadnienie została spełniona. W czwartek na przystanku autobusowym przy szpitalu stawiano nową wiatę. Stara była jedynie leciwym daszkiem. Po stronie Hali Milenium czekający na autobus byli chronieni z każdej strony.

Kołobrzeżanie chcieli, aby z drugiej strony było identycznie. Tak też się stało. Postawiono nową wiatę, która już nie chroni jedynie przed deszczem, ale także przed doskwierającym wiatrem. Jak argumentowano, taki przystanek w okolicy szpitala to wręcz konieczność.



Komentarze  
+3 #1 DeyaVu 2015-11-27 14:22
A może chociaż taki chroniący przed deszczem przystanek na ulicy Wschodniej - osiedle ????????
+8 #2 Esteta 2015-11-27 16:00
Zastanawiam się kiedy KM ujednolici wyglad swoich przystanków, bo obecnie co przystanek to inny wygląd przystanków. Z reguly większość to do wymiany bo sa brzydkie.
+8 #3 ed 2015-11-27 17:03
a nie można było utrzymać wzoru przystanku z ulicy Rzecznej i stopniowo dokonywać wymiany pozostałych przystanków? ten na Rzecznej jest rzeczywiście w dobrym stylu i takie przystanki pasowałyby w całym mieście.
+1 #4 Ladymakbet07 2015-11-27 22:06
Moim zdaniem takie wiaty powinny byc tez postawione przy dworcu, tylko troche bardziej stylowe. Obecnie wiata jest tylko dla linii 5 w strone podczela, a jest tam kilka przystankow i gdy pada lub wieje to wszyscy gniezdza sie pod jedna wiata. Moim zdaniem powinny byc 2 dlugie wiaty jak na przystankach tramwajowych w duzych miastach.
+1 #5 da 2015-11-28 09:36
najlepiej nad całym miastem rozciagnac wielki namiot wtedy nikomu nie będzie padalo i wialo
+1 #6 teddy 2015-11-28 14:53
Cytuję ed:
a nie można było utrzymać wzoru przystanku z ulicy Rzecznej i stopniowo dokonywać wymiany pozostałych przystanków? ten na Rzecznej jest rzeczywiście w dobrym stylu i takie przystanki pasowałyby w całym mieście.
ładnie wyglada. Ale jak autobus podjedzie blizej kraweznika to jak stoji osoba z wozkiem to juz z przystanku nie wyjdzie bo nie bedzie miala jak
+1 #7 esteta 2015-11-28 19:00
^^ to jest akurat kwestia projektowa, wygląd stylowego przystanku na ul.Rzecznej nie ma nic wspólnego z błędem architekta który nie poniósł konsekwencji za błędy \dot. przestrzeni dla wysiadających (jest to kwestia doprojektowania), mimo że estetycznie nie wyszło mu to źle, a nawet śmiem twierdzić że bardzo ładnie i nowocześnie.

ZALOGUJ SIĘ ABY MIEĆ MOŻLIWOŚĆ KOMENTOWANIA