×

Ostrzeżenie

Nie powiodło się załadowanie pliku XML.
W kołobrzeskim Hotelu Aquarius zainaugurowano jubileuszową X już edycję "Giełdy Gastronomicznej". Przez trzy dni ponad 30 producentów i wystawców gastronomicznych z Polski i Europy prezentuje elementy wyposażenia obiektów gastronomicznych oraz nowatorskie rozwiązania dla każdej kuchni. Odwiedzający targi mogą zapoznać się z wszelkiego rodzaju nowościami na rynku.

Dostępne jest praktycznie wszystko co w gastronomii jest potrzebne. Od kompleksowego wyposażenia, przez porcelanę, po lody, kawę czy napoje. Prezentację połączone są z licznymi degustacjami produktów. Tegoroczna edycja imprezy to ukłon w stronę nie tylko regionalnych potraw. Najlepsi Szefowie Kuchni serwują różnego rodzaju sałatki, koktajle czy główne dania podawane na co dzień w hotelowych kartach.

Imprezie towarzyszą liczne prezentacje, warsztaty i szkolenia. Prowadzą je m.in. Piotr Papież, Jerzy Marszałek, Wojciech Świątek czy Arkadiusz Korzeń z Akademii Kulinarnej Farutex. Podczas tegorocznej edycji fanom gotowania zaprezentują i się m.in. Robert Sowa, Kurt Scheller, Iwona Niemczewska czy szef kołobrzeskiego Hotelu Leda - Andrzej Jakomulski.

Impreza, której organizatorem jest kołobrzeska Firma Klimatex do soboty będzie otwarta dla wszystkich mieszkańców miasta. Odwiedzić ją może każdy chętny gdyż wstęp na nią jest zupełnie darmowy.


]
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45

ZALOGUJ SIĘ ABY MIEĆ MOŻLIWOŚĆ KOMENTOWANIA